Ervaring

Sinds 2006 professioneel met software engineering bezig, en sindsdien veel tools en technieken aangeleerd. Hieronder vind je een kleine greep uit mijn favorieten. Net iets nodig wat hier niet tussen staat?

Neem contact op!

Als puber zijnde al bezig met deze taal; zeer ervaren op zowel back-end als front-end projecten, en via zowel Apache, FPM of CLI. Als iets PHP is, is het voor mij geen probleem!

Ervaring met ES6 / 7, express, sequelize, promises en meer. Alles in huis om jou te helpen met back-end vraagstukken.

Naast thema – en plugin ontwikkeling en integraties werk ik binnen Magento voornamelijk aan optimalisaties. Vooral snelheid is in Magento niet vanzelfsprekend. Heb jij nog wensen voor jouw webshop?

In ben veel actief geweest voor e-commerce platformen, en met name hier telt iedere milliseconde. Hierdoor heb ik ruim ervaring opgedaan met resource – en snelheid optimalisatie.

Reeds 6 jaar ervaring met WordPress theme – en plugin ontwikkeling, alsook optimalisatie van bestaande installaties. Voelt jouw WordPress omgeving soms stroperig aan?

Javascript, het liefst overal. Op front-end, back-end, samen werkend in perfecte harmonie. Zeer ervaren met traditioneel javascript – native of via frameworks – maar ook met ES6 en ES7 op de back-end of via een transpiler.

Met React, in combinatie met Redux, kom ik tot snelle, betrouwbare en onderhoudsvriendelijke front-end applicaties.